Yoni (pentru femei)

Yoni (pentru femei)
Una dintre tehnicile preferate de femei este masajul Yoni.
Informatii generale
Yoni (pronuntat ioni) este un cuvânt de origine sanscrita, însemnând vagin.
Scopul masajului Yoni este de a crea pentru femeie un mediu relaxant si de a o face sa aiba un nivel foarte ridicat de excitare si sa simta foarte multa placere în Yoni.
Scopul masajului Yoni nu este orgasmul. Acesta este doar un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este de fapt de a oferi placere Yoni-ului. Din acest punct de vedere, atât cel care maseaza cât si cea care este masata se pot relaxa, nefiind îngrijorati ca trebuie sa ajunga la orgasm. Când aceasta se întâmpla însa, orgasmul este mult mai satisfacator si mai intens.
Este bine ca cel care face masajul sa nu se astepte la nimic în schimb. Trebuie doar sa lase pe cea masata sa se relaxeze. Bineînteles alte activitati sexuale pot urma dupa masaj, dar aceasta ar trebui sa fie la alegerea femeii. Din acest punct de vedere masajul va construi o mai mare intimitate si încredere si va extinde orizontul tau sexual.
Pregatirea
O baie fierbinte înainte relaxeaza ambii parteneri. E
nevoie de un spatiu linistit cu muzica placuta, lumânari, pernute sau orice de care e nevoie pentru ca participantii sa se simta relaxati si în siguranta.E de preferat sa mergeti la toaleta înainte de a începe masajul, ca acesta sa nu fie întrerupt.Încearca sa intri în legatura spirituala cu partenera ta, prin îmbratisari, prin priviri sau orice va face sa va simtiti bine.
Procedeul
Pune-ti partenera sa stea întinsa pe spate cu o perna sub cap astfel încât sa poata privi în jos spre organele ei genitale si în sus spre tine. Pune-i o perna acoperita într-un prosop sub solduri. Spune-i sa îsi departeze picioarele si sa-si îndoaie putin genunchii (o perna sub genunchi este folositoare), astfel încât zona ei genitala sa fie perfect libera pentru masaj.
Apoi asaza-te cu picioarele încrucisate între picioarele partenerei. Poti sa stai chiar pe o perna. Aceasta pozitie îti permite accesul direct la Yoni-ul partenerei si la alte parti ale corpului ei. Înainte de a o atinge respira adânc pentru a te relaxa. Amândoi ar trebui sa mentineti respiratia adânca, înceata si relaxanta în tot timpul masajului. Va trebui sa fii foarte atent la respiratia ei si sa o atentionezi blând atunci când se abate de la ritm. Respiratia adânca este foarte importanta.
Maseaza-i gentil picioarele, abdomenul, coapsele sânii, etc pentru a-ti relaxa partenera si pentru a te pregati sa-i atingi Yoni-ul.
Toarna o cantitate mica de ulei sau lubrifiant de înalta calitate pe Muntele lui Venus. Cantitatea trebuie sa fie atâta încât sa se prelinga pe labiile exterioare si sa acopere zona din afara Yoni-ului.
Avertisment —Nu amesteca produsele pe baza de ulei cu latexul Începe sa-i masezi usor Muntele lui Venus si labiile exterioare. Nu te grabi sa treci mai departe. Relaxeaza-te si bucura-te de ceea ce faci. Prinde cu blândete între degetul mare si cel aratator labiile mari, pe rând, si aluneca usor de-a lungul fiecareia. Fa acelasi lucru cu labiile interioare. Nu te grabi.
Ea îsi poate masa sânii sau poate doar sa stea relaxata si sa îsi continue respiratia adânca. Este bine sa va priviti în ochi cât mai mult posibil. Partenera trebuie sa îti comunice daca este nevoie ca presiunea, viteza si profunzimea miscarilor tale sa fie marita sau micsorata. Limiteaza-ti cuvintele si concentreaza-te pe senzatiile placute.
Mângâie-i usor clitorisul cu miscari în directia acelor de ceasornic si invers. Strânge-l blând între degetul mare si cel aratator. Partenera se va excita foarte mult, dar trebuie sa o convingi sa se relaxeze si sa respire adânc în continuare.
Cu mare grija baga degetul mijlociu de la mâna dreapta (retine: mâna dreapta) în Yoni. Exploreaza si maseaza cu foarte mare blândete interiorul Yoni-ului. Nu te grabi, fii gentil, variaza profunzimea, viteza si presiunea. Tine minte ca acesta este un masaj si ca scopul este de a relaxa Yoni-ul.
Cu palma în sus si cu degetul mijlociu înauntrul Yoni-ului, misca-ti acest deget ca si cum ai chema pe cineva la tine (miscarea de vino-ncoace). Vei simti o zona mai ridata de tesut, chiar sub osul pubian în spatele clitorisului. Acesta este punctul G. Partenera ta ar putea simti o nevoie de a urina, poate simti durere sau placere. Din nou, variaza presiunea, viteza si tipul miscarii. De asemenea, poti introduce si degetul inelar, dar întreaba-ti partenera înainte. Majoritatea femeilor nu au nici o problema si le va placea mai mult senzatia. Nu te grabi si fii foarte gentil. Poti folosi si degetul mare pentru a stimula clitorisul.
O posibilitate ar fi sa-i bagi degetul mic în anus daca partenera doreste. Întreab-o înainte si nu baga degetul mic în Yoni dupa ce l-ai introdus în anus. Foloseste lubrifiant si fii foarte gentil.
În Tantra se spune ca atunci când ai degetul mic în anusul, degetul mijlociu în Yoni-ul iar degetul mare pe clitorisul unei femei, atunci “Tii în mâna unul dintre cele mai mari mistere ale universului.”Dar, ce faci cu mâna stânga ? O poti folosi ca sa îi masezi sânii, abdomenul sau clitorisul. Daca îi masezi clitorisul, este de obicei mai bine sa folosesti degetul mare într-o miscare de sus în jos si invers, având mâna asezata si masând Muntele lui Venus. Stimularea dubla va aduce femeii si mai multa placere. Nu recomand sa folosesti mâna stânga ca sa îti masezi propriile organe genitale, caci astfel nu te-ai mai putea concentra asupra placerii oferite Yoni-ului partenerei. Nu uita ca acest masaj este pentru placerea ei si ca marea satisfactie nu vine numai din stimulare fizica ci si din intentie.
Continua masajul, încercând viteze, presiuni si miscari diferite. Continua sa respiri si continuati sa va priviti în ochi. Ea poate avea trairi intense si poate plânge. Continua sa respiri si fii gentil. Multe femei au fost abuzate sexual si trebuie sa fie ocrotite. Un partener care se daruieste, iubitor si rabdador le poate fi de mare ajutor.
Daca ajunge la orgasm, continua cu respiratia si cumasajul daca ea doreste. Mai multe orgasme pot avea loc, fiecare mai intens decât precedentul. În Tantra aceasta este numita “mersul pe val”. Multe femei pot afla ce înseamna orgasmul multiplu prin masajul Yoni si cu un partener rabdator.
Continua masajul pâna când ea îti spune sa te opresti. Apoi, foarte încet, gentil si cu respect ia-ti mâinile. Da-i voie sa savureze rezultatele masajului Yoni. Îmbratisatul este întotdeauna foarte placut. Pe masura ce vei stapâni masajul Yoni, viata ta sexuala va fi mult îmbogatita si vei sti mult mai multe despre sexualitatea feminina.